Home  -  Servicii

Servicii

Transport CollageTransporturi speciale si agabaritice

Compania GTWS acopera intregul proces al acestui tip special de serviciu urmarind eficienta, siguranta si timpul cerut de client. Studiul si planificarea intregului transport, intocmirea documentelor, eliberarea autorizatiilor, modificari ale traseului, incarcare, escorta, asigurari sunt pregatite de echipa noastra alaturi de clientul si partenerii nostri, pentru a elimina orice necunoscuta.

Parcul propriu de trailere, semitrailere si transcontainere ne permite sa avem o flexibilitate in toate aspectele procesului. Trailerele dedicate transporturilor speciale, agabaritice, au o capacitate de pana la 65 tone/extensibile pana la 34m, astfel pot fi folosite in diverse aplicatii. Transcontainerele sunt capabile sa transporte 2×20’ sau 1×40’ sau 1×40’HQ.

Transporturi rutiere interne si international

In contextul economic actual, stocurile nemiscate inseamna costuri suplimentare nedorite. Grupajele rutiere sunt unul din cele mai folosite produse de transport in acest context, datorita flexibilitatii lor si a posibilitatii de a ne adapta fiecarei situatii ce apare pe parcurs. Totodata, din perspectiva clientilor nostri, avantajele se regasesc incosturi reduse si timp castigat.

Depozitele din Timisoara si Bucuresti, cu capacitati de 100 si respectiv 50 de europaleti, sunt suportul acestui serviciu. Plecarile din depozitul din Timisoara sunt saptamanal, in ziua de vineri, closing time este ora 16:00. Destinatiile frecvente sunt catre Germania, Belgia, Olanda, nordul Frantei, nordul Spaniei si Italia. Pe aceste rute avem legaturile si pentru FTL si LTL, cu plecari stabilite in functie de nevoile dumneavoastra.

Transporturi maritime

Avem o retea de parteneri ce ne permite efectuarea de transporturi maritime, atat in regim de grupaj LCL cat si container complet FCL, pe rutele din NE Asiei, China, Singapore si India, in regim port-to-door (FOB).

Transporturi aeriene

Depozitare

Consultanta