Home  -  Istoric

Istoric

G-tws Logistics este o companie infiintata in anul 2011 cu capital 100% romanesc,aparuta din ambitia de a construi un brand autohton calitativ in domeniul serviciilor de transport special si logistica.

Dezvoltarea companiei inseamna un proces continu,prin acesta urmarindu-se achizitionarea echipamentelor speciale care sa ne ofere capacitatea de a asigura prin mijloace proprii orice tip de transport special/agabaritic.

Experienta ne-a demonstrat ca in domeniul transporturilor,orice lucru simplu poate deveni complicat,atunci cand este tratat cu superficialitate si orice lucru complicat poate deveni simplu,atunci cand este tratat cu raspundere si profesionalism.De aceea, acordam permanent atentie asupra instruirii personalului,atat cel implicat in activitatea de birou cat si a celui implicat in activitatea productiva,conducatorii auto/responsabil parc auto.

De-a lungul timpului am realizat proiecte importante,dezvoltandu-ne alaturi de clientii nostri,acumuland experienta si responsabilitate in ceea ce priveste sarcinile asumate.De altfel in sectiunea “Galerie Multimedia” aveti posibilitatea de a viziona cateva din aceste proiecte realizate.

Toate acestea ne fac sa afirmam azi “CONTACTATI-NE, SUNTEM PARTENERI DE INCREDERE”!

VA MULTUMIM!

3d global cargo transport concept